Betonpoeren – Fundering bij veranda’s en meer

Betonpoeren

Met de betonpoeren van Betonpoerengigant maak je de meest stabiele fundering voor diverse bouwwerken. Of je nu een schutting wilt plaatsen, je woning wilt verlengen met een veranda of eindelijk het tuinhuis van je dromen in de achtertuin wilt bouwen. Met onze supersterke betonpoeren ben je verzekerd van een degelijke fundering. En het plaatsen hiervan is kinderspel. De enige lichamelijke inspanning die je moet verrichten is het graven van gaten waarin de betonpoer wordt geplaatst. Vind je dit toch te vermoeiend? Dan laat je dat toch doen door je zoon, buurman of een lieve partner.

Betonpoeren in diverse maten, vormen en kleuren

Ieder bouwwerk vraagt om bijpassende betonpoeren. Je kunt je voorstellen dat een schuur veel zwaarder van gewicht is dan een schutting. Omdat betonpoeren ervoor zorgen dat de druk in de ondergrond goed wordt verdeeld moet je bij grote en zware bouwconstructies poeren gebruiken met een groot formaat die passend zijn bij de staanders of palen die erop worden bevestigd. Bij solitaire palen van zware bouwconstructies is het goed om poeren in trapeziumvorm te gebruiken. Door de bredere uitloop aan de onderkant kunnen deze poeren nog meer gewicht aan en wordt het beter verdeeld. Bij het plaatsen van schuttingdelen adviseren wij rechthoekige betonpoeren te gebruiken. Deze kun je strak tegen elkaar aan plaatsen waardoor de schuttingdelen goed op elkaar aansluiten. Omdat er een klein deel van een betonpoer zichtbaar blijft zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Want het oog wil tenslotte ook wat.

Betonpoeren bestel je makkelijk online

Bij Betonpoerengigant bestel je de gewenste betonpoeren gemakkelijk online. Ook het benodigde bevestigingsmateriaal en andere producten tref je aan in ons assortiment. Onze betonpoeren zijn vervaardigd uit duurzaam prefab beton. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen weer, wind en oersterk zijn. En de prijs valt reuze mee. Bij Betonpoerengigant bieden we betonpoeren aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen, bekijk hier het assortiment. We hanteren korte levertijden en brengen ze op iedere gewenste locatie in Nederland en België. Zelf ophalen op ons bezoekadres kan natuurlijk ook. Wil je meer informatie over de vele mogelijkheden van betonpoeren? Vraag ernaar bij één van onze betonspecialisten, ze helpen je graag verder!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*