Lees deze tips als je jezelf hebt buitengesloten

Probeer niet in paniek te raken! Jezelf buitensluiten kan iedereen overkomen. En wanneer je in de stress schiet, wordt nadenken een stuk lastiger. Probeer als eerste te kijken of je toevallig nog een raam open hebt staan. Als je via een andere opening nog naar binnen kunt om je sleutels te pakken is dat altijd de beste optie. Zit alles dicht of op slot? Probeer iemand te bereiken die je kan helpen. Een buurman met een ladder of wellicht je ouders met een reserve sleutel. Is er echt niemand die je kan helpen om weer binnen te komen? Dan is het tijd om een slotenmeester in te schakelen. 

Welke slotenmeester schakel je in?

Je bent tot de conclusie gekomen dat niemand je kan helpen en je de slotenmeester in moet schakelen. Waar je altijd goed naar moet kijken, is of de slotenmaker gecertificeerd is. Die weten als de beste op welke manier je welk slot kunt openen en doen dit op een veilige manier. Zo houd je weinig schade over aan je deur en scheelt dit in de kosten. Een slotenmaker inschakelen kan namelijk een hoop kosten. Dit ligt ook aan het tijdstip en de dag dat je ze nodig hebt. In de avond of het weekend zal het je wat meer kosten bijvoorbeeld! Welk slot je ook hebt, slotenmaker Goes helpt je om weer binnen te komen.

Voorkom dat je deze tips nodig hebt

Wanneer het je overkomt, denk je natuurlijk aan alle honderden dingen die je had kunnen doen om dit te voorkomen. Helaas is het dan al te laat. Maar ook al ben je ervan overtuigd dat dit je maar één keer overkomt en daarna nooit meer, is het slim om je voor te bereiden. Je weet maar nooit wat de toekomst in petto heeft! Zorg er dus bijvoorbeeld voor dat iemand in de buurt een reservesleutel heeft. Natuurlijk moet je die persoon kunnen vertrouwen. Meestal zijn familieleden of een goede buur de beste opties. Leg nooit een reservesleutel onder de deurmat of iets dergelijks! Deze trucjes kent iedereen, dus die liggen te erg voor de hand.