Meer comfort met goede isolatie

Uw huis is een speciale plek waar u helemaal tot rust kunt komen. Een veilige zone waar veel mensen vaak een hoop werk in hebben gestopt om het persoonlijk te maken. Het dak van een huis speelt hier natuurlijk een grote rol in en het is daarom belangrijk om hem goed te onderhouden.

Een dak zorgt voor bescherming van de binnenkant van het huis en daarnaast ook de isolatie. Het blijft binnen lekker warm en daar zorgt een goed verzorgd dak voor. Daken zonder dakisolatie zijn enorme energieverspillers en zo kunt u ontzettend veel geld besparen op lange termijn met behulp van goede dakisolatie. Dakisolatie voorkomt een hoop energieverspilling, maar helaas hebben veel woningen dakisolatie met verouderde isolatiematerialen en worden niet goed geïsoleerd. Dakbeheer Hermans kan hier iets aan doen en wij staan voor u klaar om er voor te zorgen dat uw dak weer de beste isolatie heeft. Bij Dakbeheer Hermans hebben wij een zeer gespecialiseerd en professioneel team aan dakdekkers die heel zorgvuldig te werk gaan bij het plaatsen van de isolatiefolie op uw dak. Als eerst worden de pannen op het dak verwijderd samen met de panlatten en tengels. Vervolgens wordt het dak vrijgemaakt van stof, spijkers en vogelnesten zodat wij het beste ons werk kunnen doen. Daarna worden de tengels en isolatiefolie geplaatst zodat de pannen weer terug op hun oude plek gezet kunnen worden.

Een dak renovatie geeft voldoende ruimte voor betere isolatie, het verwijderen van asbest, veiligheid en natuurlijk ook belangrijk, het besparen van een hoop energie. Het is natuurlijk belangrijk om eerst de status van uw dak te weten zodat u precies weet wat er allemaal moet gebeuren. Gelukkig kunt u bij Dakbeheer Hermans een gratis dakinspectie aanvragen, waarbij wij vrijblijvend uw dak volledig na lopen. Wij informeren u over onze eventuele bevindingen en geven u ons advies over wat de beste stappen zijn om te ondernemen. Soms kunt u niet ontkomen aan een dak renovatie, en dit is natuurlijk erg vervelend, maar dit kan al uw zorgen over uw dak weer wegnemen. Daarnaast zal het uw wooncomfort een stuk verbeteren en kunt u een hoop geld besparen op de energierekening.

Wij snappen natuurlijk dat u nog met vragen kunt zitten over bijvoorbeeld uw dak of over hoe wij te werk gaan. Op onze website vindt u gemakkelijk nog veel meer uitgebreide informatie over Dakbeheer Hermans en de verschillende diensten die wij uitvoeren. Ook vindt u hoe u contact met ons kunt opnemen voor direct contact met een van onze medewerkers.