Waar je mee moet opletten als je een nieuwe ketel gaat aanschaffen

ketel

Tegenwoordig hebben veel huizen al een goede ketel die nog voor een langere tijd mee kan gaan, maar soms kan je net pech hebben dat je jouw ketel moet gaan vervangen voor een nieuwe omdat er iets mis mee is, of deze al te oud is geworden. Maar als je een ketel gaat kopen, waar moet je dan rekening mee houden? Er zijn zoveel aspecten aan een goede ketel die niet ieder mens weet. Maar geen paniek, in deze blog lees je alle belangrijke aspecten van een goede ketel vinden zodat je voorbereid bent.

Let op het soort model van je ketel

Voordat je meteen een ketel gaat kopen is het belangrijk om vooraf een beetje research te doen. Het is namelijk belangrijk dat het soort ketel wel in je huis en aansluiting past, anders heb je een ketel voor niets gekocht. Daarbij wil je natuurlijk het allernieuwste model hebben, want dan hoef je voorlopig niet meer een nieuwe aan te schaffen en is de onderhoud erg laag ervan. Dus het is belangrijk om te kijken welke modellen er nu op de markt zijn en je kunt altijd even een expert aan de haak slaan en vragen stellen wat betreft jouw ketel. Daar helpen ze je graag mee.

Zorg voor een onderhoudscontract bij de professional

Meestal is het mogelijk om meteen bij een goed ketelbedrijf een ketel te kopen en door hen te laten installeren zonder extra kosten. Dit is een groot voordeel voor u, want dan weet u meteen een goed bedrijf waar u, als dat nodig is, ketelonderhoud kan uitvoeren. Daarbij geven we de grote tip om een onderhoudscontract af te sluiten met een erkend ketelbedrijf, als ze dat aanbieden. Zo weet u zeker dat u zo snel mogelijk hulp krijgt van een goed bedrijf en weet u wat je kan verwachten van het bedrijf.

Kies zorgvuldig

Een ketel is een belangrijk onderdeel in het huis, wees daarom zorgvuldig met kiezen en onderhoud hem goed. Daarbij adviseren we dat je om de twee jaar een onderhoudsbeurt laat doen door een goed erkend bedrijf. Laat uw stoomketel keuren door Kuiper en Zonen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*