Waarom het een goed idee is om een schoonmaakbedrijf in te huren

Waarom een Commercieel Schoonmaakbedrijf Inhuren Voor Uw Bedrijf 

Het regelmatig schoonmaken van uw bedrijf lijkt misschien de minste van uw zakelijke zorgen, maar dat is het niet. Onderzoek toont aan dat ziektekiemen op de werkplek net zo’n bedreiging vormen als de concurrentie. Het zelf schoonmaken van het kantoor of het betrekken van uw werknemer is mogelijk niet voldoende.

Amateur schoonmakers zijn mogelijk niet bekend met enkele van de beste praktijken voor kantoorschoonmaak en zullen waarschijnlijk enkele belangrijke gebieden negeren. Zonder een geschikte schoonmaakdienst loopt u het risico uw werknemers en klanten bloot te stellen aan ziekterisico’s. Uw bedrijf heeft een goed schoonmaakbedrijf nodig om deze dreiging te verminderen.

Dit artikel zal u enkele diensten laten zien die door commerciële schoonmaakbedrijven worden aangeboden. U zult ook enkele voordelen leren van het inhuren van een commercieel bedrijf in plaats van het zelf te doen.

Wat Bieden Commerciële Schoonmaakdiensten

Er zijn verschillende soorten commerciële schoonmaakdiensten en dit is een tak van de professionele schoonmaakindustrie die zich specifiek richt op bedrijven – ze reinigen kantoorruimtes, scholen, gemeentehuizen en andere ruimtes waar mensen werken. De volgende dinesten worden door ISM Facility & Services uitgevoerd.

Commerciële schoonmaakdiensten voeren de volgende diensten uit:

Groene Schoonmaak

Als u bezorgd bent over de impact van harde schoonmaakchemicaliën op het milieu, kan een schoonmaakdienst daarvoor zorgen. De schoonmakers zullen tijdens het schoonmaakproces milieuvriendelijke producten gebruiken, wat uw bedrijf een goede reputatie kan geven en u kosten kan besparen.

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is essentieel. Tapijten vangen resten op en zijn te vinden in veel delen van de meeste bedrijven. Commerciële schoonmakers hebben ervaring met tapijten en zullen ervoor zorgen dat ze grondig worden gereinigd.

Glasreiniging

Glas is net zo gebruikelijk als tapijten en net zo lastig. Als uw bedrijf zich op grote hoogte bevindt, wilt u misschien niet uw nek riskeren door het zelf schoon te maken. Gelukkig zijn commerciële schoonmakers bedreven in dit soort werk; ze kunnen het professioneel en veilig doen. Als u zich afvraagt hoe vaak u uw kantoorramen moet schoonmaken, moet u zich afvragen wanneer u ze voor het laatst daadwerkelijk hebt schoongemaakt!

Schoonmaak Na Bouw

Stel dat u onlangs uw kantoorruimte heeft gebouwd of gerenoveerd. In dat geval kan een commercieel schoonmaakbedrijf u helpen het stof, hout, cement of ander puin na een bouwproject op te ruimen. De snelheid van dit bedrijf stelt u in staat snel en zonder gedoe in de kantoorruimte te trekken.

Schoonmaak Bij Noodgevallen

Sommige commerciële schoonmakers bieden een noodrespons in geval van een natuurramp of brand. Sommige van deze diensten zijn zo snel dat u binnen 48 uur na een natuurramp weer aan het werk kunt. 

Voordelen van het Inhuren van Commerciële Schoonmaakdiensten

Er zijn verschillende voordelen aan het inhuren van commerciële schoonmaakdiensten. Hier zijn er slechts een paar:

Het Bespaart Tijd

Bedrijven komen met veel werk en zorgen. Er is geen tijd om een kantoorruimte schoon te maken, aangezien u waarschijnlijk druk bezig zult zijn. Regelmatig personeel hiervoor inzetten is ook niet productief, en de tijd besteed aan schoonmaken kan beter worden besteed aan het werken aan winstgevendheid. Bovendien weten zij misschien niet de beste manier om dit aan te pakken.

Maar zoals u al heeft gezien, kunt u het schoonmaken van uw kantoorruimte niet overslaan. Op de lange termijn zou dit uw bedrijf beïnvloeden. Commerciële schoonmaakdiensten besparen u tijd. Ze doen niet alleen goed werk, maar ze doen het ook snel. De snelle en efficiënte werkwijze van commerciële schoonmakers stelt u en uw medewerkers in staat productief te zijn.

Het Bespaart Kosten

Het professioneel laten schoonmaken van uw kantoorruimte lijkt misschien een last. U kunt het gevoel hebben dat er andere essentiële behoeften zijn voor bedrijfsfondsen. Maar dat is niet het geval. Op de lange termijn bespaart een professioneel schoongemaakt kantoor u geld. Hoe?

Vergelijk de tijd die u zou hebben besteed aan het schoonmaken van uw kantoor tegen de winst die wordt gemaakt door productievere dingen te doen. U zult zich realiseren dat het uitbesteden van schoonmaak u meer geld oplevert en stress vermindert.

Onschone kantoren veroorzaken ook ziekten die de productiviteit van werknemers verminderen en tot verzuim leiden. Tardigheid zal uw bedrijf meer kosten dan wat een commerciële schoonmaker u in rekening kan brengen.

Bovendien zullen het huren of zelfs rechtstreeks kopen van schoonmaakproducten u nog steeds een hoop geld kosten. Het kost u ook tijd die besteed wordt aan schoonmaken, en commerciële schoonmaakdiensten besparen u beide kosten.

Het Houdt Uw Klanten en Medewerkers Veilig

Soms zijn ziektekiemen een probleem voor een bedrijf net zoals zijn concurrentie. Onderzoek onthult dat er 400 keer meer ziektekiemen op een kantoorbureau zitten dan op een toiletbril. Deze ziektekiemen kunnen allergieën veroorzaken, infectieziekten starten en zelfs bijdragen aan kanker.

Commerciële schoonmaakdiensten beschermen uw werknemers en klanten hiertegen. Bovendien kunnen commerciële schoonmakers uw werknemers of klanten beschermen tegen ongelukken. De ruimtes die een amateur waarschijnlijk zal verwaarlozen, kunnen leiden tot struikelen en vallen, wat u werknemersproductiviteit en afwezigheid van werk zou kosten.

Het Maakt een Goede Indruk op Klanten

Als klanten regelmatig de binnenkant van uw bedrijf zien, moet het zo schoon mogelijk zijn. Schone oppervlakken, ramen en gordijnen geven uw bedrijf een professionele uitstraling. Terwijl beschadigde oppervlakken, vuile vloeren en onaangename geuren het tegenovergestelde doen. Ze zullen potentiële klanten wegjagen.

Commerciële schoonmaakdiensten zullen ervoor zorgen dat elke ruimte wordt aangepakt en uw kantoor aangenaam genoeg maken om uw klanten te behouden. Een schone ruimte is nog crucialer als u in de horeca werkt.

Niemand wil dineren of slapen in een rommelige ruimte. U zult klanten verliezen en mogelijk het risico lopen gesloten te worden. Commerciële schoonmakers zullen helpen het vertrouwen van klanten in uw bedrijf te vergroten.

Bron: https://ismfacilityservices.nl/