Welke materialen heb je nodig voor het inpakken van je verhuisdozen

materialen

Dit is niet zo’n vage vraag als dat je zou kunnen denken. Er zijn vele materialen die je nodig bent voor het inpakken van je verhuisdozen, of wou je als je kopjes en schoteltjes en glazen gewoon bij elkaar in een doos zetten? Dan komt het aan als een doos met scherven. Ook wil je niet dat je meubels beschadigt raken, dus je bent dekens of plastic nodig om de meubels af te schermen van andere meubels, en om potentiële schade te voorkomen. Maar wat heb je nog meer nodig zodat je spullen niet aankomen als scherven, of met een scheur erin of een hoekje eruit?

Materialen voor het inpakken

Je kan heel wat materialen gebruiken voor het inpakken van wat fragielere dingen zoals kopjes en glazen. Denk aan bubbelplastic, of gewoon inpakpapier. Misschien heb je nog oude kranten, of gebruik een combinatie van inpakpapier en kranten als je niet genoeg hebt van de een of de andere. Je kunt ook kleding gebruiken om je fragielere dingen te beschermen. Oude kleding natuurlijk. Sokken zijn ook heel nuttig om bepaalde dingen individueel in te pakken en ze wat meer bescherming te bieden tijdens de reis, of kussens, om bepaalde dingen van elkaar af te schermen. Je wilt echt niet scherven zien als je aankomt bij je nieuwe woning.

Wat kan in een doos?

Als je alles goed afgeschermd en goed inpakt kun je heel veel kopjes, glazen en borden veilig kwijt in een doos zonder dat het aankomt als scherven, of met hier en daar een beschadiging. Doe tussen elk bord een velletje papier, of een krant, of pak ze allemaal in met bubbelplastic. Apparaten zoals magnetrons of koffiezetapparaten pak je apart in, misschien in een kleine doos, om ze vervolgens samen in een grotere doos te zetten. Wat misschien ook onderschat wordt is het aangeven wat wat is, en waar het bij hoort, bijvoorbeeld met kabels in het geval dat je die in een doos doet.

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Delft of wil je verhuizen in de omgeving van Rotterdam? Dan kunnen VerhuizersRotterdam jou hierbij helpen.