Bedrukt afzetlint: handig voor al uw projecten

bouw

Om te waarschuwen, om gebied af te zetten, om een publiek in de juiste richting te sturen,… Er zijn honderden situaties te bedenken waarbij een bedrukt afzetlint handig van pas kan komen. Daarbij is het drukken van je eigen boodschap of logo een grote plus.

bouw

Bouwplaats, evenement of waarschuwingen

Op een bouwplaats is het vaak een must om gevaarlijke zones af te bakenen die vermeden moeten worden, een gebied te markeren of om de gehele bouwlocatie te beschermen. Op een evenement is het belangrijk om duidelijke wachtrijen aan te geven, het terrein af te zetten of plaatsen af te sluiten die niet toegankelijk zijn voor je publiek. Tot slot kan het op allerlei locaties noodzakelijk zijn om gevaar aan het geven of terrein af te sluiten. In al die gevallen is een afzetlint een handige oplossing die makkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen is.

boodschap

Je eigen touch en extra boodschap

Het fijne aan bedrukt afzetlint is dat je het geheel kan aanpassen aan jouw project. De dikte kan je uitkiezen naargelang de stevigheid die je nodig hebt en wil uitstralen. Ook de breedte van het lint valt aan te passen naargelang uw behoefte. Wil u uw logo groot in beeld of extra duidelijk een waarschuwing aangeven, dan kan breder lint precies de blikvanger zijn die je zoekt. Ook de lengte per rol valt aan te passen. Wanneer je graag een extra groot terrein afzet is een langer lint heel fijn, wanneer je kleine stukken moet markeren kan het net praktisch zijn met een kleinere en minder zware rol te werken. De keuze van de bedrukking is groot. U kiest zelf uw tekst of logo, de kleuren en vormgeving. Zo is het lint extra opvallend, vormt het extra reclame en is het goed zichtbaar. Tot slot is afzetlint te gebruiken voor elk project gezien er geen minimum afname is.

Bron: https://www.bedruktafzetlint.nl

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*