Woonbeton: een scala aan mogelijkheden

gietvloer

Een ideale vloer kiezen is niet altijd makkelijk. Je hebt eisen wat betreft onderhoud, kleur, stijl en zoveel meer. De keuze voor woonbeton is om die reden ideaal. Het is erg onderhoudsvriendelijk, de kleur en stijl van een betonvloer biedt ruime mogelijkheden. Dat maakt de betonvloer niet enkel geschikt voor een woning, maar ook voor allerlei andere panden.

Wauw-uitstraling

Met de industriële of naturel look past woonbeton in elke stijl en elk interieur, je kan ook kiezen voor de gevlinderde look die de vloer een ruwe en wolkachtige uitstraling geeft. Er is bovendien ruime keuze aan de kleurtinten die mogelijk zijn. Daarnaast is deze vloer handig schoon te maken waardoor deze er altijd smetteloos uitziet en netheid uitstraalt.

Beton is ook bijzonder sterk en duurzaam wat deze vloer erg geschikt maakt voor intensieve belasting. Beschadigingen en gebruikssporen zijn dan ook onbestaande. Daarnaast heeft beton de eigenschap erg geluiddempend te zijn en voelt het warm aan. Heb je echter graag wat extra warmte? Dan is de vloer prima geschikt in combinatie met vloerverwarming.

vloer

Extra bescherming en schoonheid

Kies je voor betonvloer in je woning, kantoor, winkel of bedrijf en heb je toch graag extra luxe en zekerheid? Maak je het geheel graag extra huiselijk of schoon, dan kan je kiezen voor beton vloercoating. Deze biedt een vochtwerende vuilafstotende laag die bovendien voor extra glans of kleur zorgt. Ideaal als je eens van interieur wil veranderen, en een voordelige oplossing wenst. Beton vloercoating biedt daarnaast veel extra voordelen zoals extra bescherming tegen slijtage bij extra zware belasting en je kan ook kiezen voor een coating die de vloer antislip maakt.

gietvloer

Alle vrijheid, alle voordeel

Welk type betonvloer je ook kiest, welke extra beton vloercoating of toepassing u ook verlangt, betonvloeren passen in elk pand en elk interieur en zijn makkelijk te plaatsen. Of het nu om een nieuw pand gaat of om een renovatie, alles is mogelijk. Dit maakt betonvloeren voordelig, handig en extra leuk. Wist je dat een betonvloer leggen gaat in slechts 4 stappen en dat een beton vloercoating niet meer dan 1 mm dik hoeft te zijn? Kortom, betonvloeren bieden zekerheid, duurzaamheid én schoonheid.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*