Betonpoer te koop

Betonpoer te koop

Wil je een uitstekende fundering in de tuin hebben voor een nieuw bouwproject? Dan raden we je aan om gebruik te maken van betonpoeren. Deze betonnen poeren zorgen ervoor dat je maar op een paar punten gaten hoeft te graven en je zodoende voor een veranda of een carport een perfecte fundering hebt liggen, waarmee je voorkomt dat deze kunnen verzakken.

Betonpoeren in verschillende afmetingen

Je kunt betonpoeren in vele verschillende formaten kopen. De juiste afmeting is afhankelijk van het gewicht dat op de betonpoeren komt te rusten? Is dit iets kleins en relatief lichts? Dan is een kleine betonpoer uitermate geschikt! Maar komt er veel gewicht op de poeren te rusten dan is het advies om te kiezen voor een betonpoer van minimaal 50 centimeter hoog. Hierdoor verzeker je jezelf van een uitstekende, stevige fundering die voorkomt dat jouw project gaat verzakken. Ook bij een zachte ondergrond zal deze uitstekend blijven staan! Om hier nog meer van verzekerd te zijn kun je ook nog kiezen voor een betonpoer die schuin loopt en een bredere onderzijde dan bovenzijde heeft. Door de brede onderkant staat de betonpoer nog steviger in de grond. Het advies is altijd om deze poer met snelbeton vast te zetten of vooraf te kiezen voor een funderingstegel. Deze kun je vaak bij de bouwmarkt of bij online webshops kopen.

Betonpoer kopen bij Betongoed

Wil je graag een betonpoer kopen maar weet je nog niet waar? Bekijk het assortiment betonpoeren van Betongoed. Zij verkopen voor zeer scherpe prijzen uitstekende betonpoeren. Daarnaast kun je hen altijd bellen als je er niet uitkomt welke afmeting je nodig hebt. Klanten waarderen hun klantenservice. Wanneer je een betonpoer voor 12:00 besteld, dan heb je deze de volgende dag al in huis. En dat tegen lage verzendkosten! Bekijk nu de webshop met alle betonpoeren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*