Betonpoerengigant is een aanrader

Betonpoerengigant is een aanrader

Al vele jaren lang kom ik langs bij Betonpoerengigant wanneer ik een fundering nodig heb voor carports en dergelijke. Als hovenier doe ik niet alleen aan het renoveren en aanleggen van nieuwe tuinen, maar ook het bouwen van terrasoverkappingen en carports heeft mijn interesse en mag ik regelmatig in elkaar zetten bij klanten. Maar zoals je waarschijnlijk weet is het af te raden om de houten palen van deze constructies zo in de grond vast te zetten. Niet alleen omdat het dan niet stevig is, maar ook omdat daar de kans groot is dat de palen van hout gaan verrotten. Om dit te voorkomen heb je betonpoeren nodig. Door middel van deze betonnen palen die in de grond worden gezet, kun je de palen daarop vastmaken en kan het volle gewicht van de constructie mooi rusten op de betonpoeren. Daardoor wordt het gewicht op de juiste manier verdeeld en krijg je geen last van verzakkingen, ook niet bij een ondergrond die relatief zacht(er) is dan normaal.

Betonnen fundering van Betonpoerengigant

Bij Betonpoerengigant verkopen ze poeren voor zeer scherpe prijzen. En daarbij leveren ze niet in op kwaliteit: iedere betonpoer die ik daar haal is van hele goede kwaliteit en zeer duurzaam. Van geen enkele klant heb ik een klacht gehad over dat de overkapping vroegtijdig is gaan verzakken. Daarom kan ik van harte aanraden om eens rond te kijken bij Betonpoerengigant wanneer je op zoek bent naar een goede en stevige fundering voor je bouwconstructie. Ze hebben niet alleen maar standaard maten, ook grote en kleine(re) formaten zitten in hun assortiment.

Betonpoeren

Ben je benieuwd naar het aanbod betonpoeren? Klik hier om alle betonpoeren te bekijken. Alles is op voorraad. Wanneer je ze voor de middag online koopt heb je ze de volgende dag al in huis zodat je direct aan de slag kunt gaan!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*