Goedkoop verhuizen, dit is de manier!

verhuizen

Als je van plan bent om te gaan verhuizen heb je ongetwijfeld al een bepaald budget in je hoofd zitten. Dit is logisch, want tijdens een verhuizing krijg je steevast te maken met bepaalde kosten. Dit geldt niet alleen voor de verhuizers die je in wil huren, maar ook voor je dubbele rekeningen van huur, gas, water, licht en ga zo maar door. Er zijn gelukkig genoeg voorbeelden te noemen waar je geld op kan besparen. Een daarvan is een goedkoop verhuisbedrijf inhuren. Hieronder worden nog een aantal voorbeelden gegeven van hoe je zonder te veel onnodige kosten te maken, toch succesvol kan verhuizen.

Pak je eigen spullen in

Als je van plan bent om te gaan verhuizen met gehuurde of gekochte verhuisdozen, is het handig om deze zelf in te pakken. Het inpakken van verhuisdozen is wel wat werk maar het kan een hoop tijd schelen als je de dozen slim inpakt.

Schrijf van tevoren op de doos, op welke plek de spullen moeten komen. Dit scheelt een hoop in- en uitpak werk. Pak de spullen voorzichtig in en verpak de spullen handig. Als je wat breekbaars inpakt kan dit met bubbeltjesplastic, maar dit kost geld. Je kan eventueel met sokken of ondergoed de breekbare spullen beschermen. Hier kan je geld mee besparen.

Vraag vrienden en familie om hulp

Het is begrijpelijk dat je opkijkt tegen een verhuizing. Omwille van je eigen gezondheid kan je zoeken naar verhuizers die helpen met het verhuizen van je spullen. Dit kost een hoop geld als je het niet goed regelt. Er zijn gelukkig verhuizers in je omgeving die je graag willen helpen met verhuizen. Denk aan je vrienden en familie. Je familie kost geen geld en kan je helpen met het sjouwen. Dit scheelt niet alleen in kosten ten opzichte van professionele verhuizers, maar ook voor je transportkosten als iemand in je omgeving een bus te leen heeft.
Kies voor een voordelig verhuisbedrijf
Het is fijn als je een verhuizer vindt die met je meedenkt en geen torenhoge bedragen vraagt voor de service die hij verleent. Er zijn goedkope verhuizers in Nederland die je kunnen helpen met verhuizen. Zij werken met ervaren studenten die voor een aanzienlijk goede prijs je verhuizing waar kunnen maken. Niet alleen de verhuizers zijn goedkoop, vaak zijn de materialen dan ook een stuk goedkoper. Als je gaat verhuizen naar de stad en je gaat op 6 hoog wonen dan komt een verhuislift wel goed van pas. Of een verhuiswagen die je spullen van A naar B brengt. Normaal ben je hier wel wat geld aan kwijt, maar bij een verhuisbedrijf die met jonge verhuizers werkt is dit te betalen. Sommige bedrijven zetten namelijk studenten in die verhuizingen voltrekken. Deze hebben een korte opleiding gekregen waardoor ze wel weten wat ze doen. Door zo een bedrijf in te huren zorg je ervoor dat je verhuizing met hulp zo goedkoop mogelijk is.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*