Inspirerende en professionele tijdelijke werkplek maak je zo

Aluhal

Je bedrijf groeit enorm hard. De zaken gaan goed en je blijft maar uitbreiden en uitbreiden. Eigenlijk is het tijd voor een nieuw kantoorpand of een nieuw bedrijfsterrein maar je hebt de juiste plek gewoon nog niet kunnen vinden. Je hebt echter wel besloten dat je dat niet in de weg gaat laten staan van groei. Om deze groei toch te kunnen blijven faciliteren ga je op zoek naar andere oplossingen. Je stuit op een mooie oplossing. Je gaat aan aluhal huren. Een grote aluminium tent waar je prima werkplekken kunt inrichten.

De inrichting

Als de aluhal er eenmaal staat is het tijd om hem in te richten. Het is makkelijk om gewoon elektra aan te leggen en dan werkplekken in te richten. Maar je kunt je voorstellen dat zo een tent niet de meest inspirerende werkomgeving voor je personeel is. Daarom doe je er goed aan om hier de nodigie aandacht aan te besteden. Zorg bijvoorbeeld voor leuke verlichten. Daarnaast kun je kunst aan de muren hangen. Ook kun je misschien wel een groot vloerkleed of tapijt neerleggen waardoor de houten ondervloer niet meer zichtbaar is. Op die manier kleed je de aluhal alweer wat meer aan. Dit heeft natuurlijk wel wat voeten in de aarde. Je kunt daarom ook een aluhal kopen. In dat geval is de aluhal helemaal van jou en kun je er qua inrichting mee doen wat je wilt.

De aluhal werkbaar maken

Als je van plan bent een langere tijd van de aluhal als werkplek gebruik te maken doe je er goed aan om ook aan wat andere dingen te denken. Als je er bijvoorbeeld van plan bent in de winter te zitten is het belangrijk dat je zorgt voor een goede verwarming. De muren van zo’n aluhal zijn immers niet zo dik en je wilt niet dat je personeel het koud krijgt. Daarnaast is het misschien slim om met schotten of extra wanden afgescheiden ruimtes te creëren. Hiermee kun je bijvoorbeeld vergaderruimtes creëren. Daarnaast kun je hiermee ook afdelingen hun eigen plek geven. Dat is dan weer goed als je wil dat elke afdeling zich op hun eigen projecten kan focussen.

Andere opties voor een tijdelijke werkplek

Als andere optie voor het maken van tijdelijke werkplekken kun je ook nog kijken naar aanbieders van flexibele werkplekken. Dit zijn vaan hele kantoorgebouwen met flexibele werkplekken. Je kunt hier tijdelijk een deel van huren zodat je hier jouw personeel kwijt kunt, bijvoorbeeld gedurende de overgang van een oud naar een nieuw kantoorpand.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*