Maatwerk trappen worden steeds populairder

huis

Bij de aankoop van een nieuwe trap heb je verschillende mogelijkheden. Kies je voor een model die direct besteld en gemonteerd kan worden? Ga je wellicht voor een bouwpakket, waarbij je de trap zelf in elkaar zet? In de afgelopen jaren hebben maatwerk trappen aan populariteit gewonnen. Een van de grote voordelen van deze trappen is het feit dat je deze naadloos aan kunt laten sluiten op je wensen. In welke kleur moet de trap uitgevoerd worden? Kies je voor een hoek aan de onderzijde van de trap? Enzovoorts.

huis

Zelf een maatwerk trap laten ontwerpen 

Er zijn online verschillende aanbieders te vinden van deze maatwerk trappen. Een voorbeeld hiervan is Toptrap. Deze partij biedt trappen die volledig naar jouw smaak ontworpen kunnen worden. Het fijne aan de programmatuur waarmee zo’n trap ontworpen wordt, is het feit dat het eindresultaat direct gevisualiseerd kan worden. Zo weet je precies hoe de trap er straks uit komt te zien! Daarbij hoef je deze zelf niet meer in te korten. Iets wat bijvoorbeeld bij een bouwpakket vaak nog wel moet gebeuren. 

Houten trappen op maat bieden voordelen 

Eerder las je al dat je tegenwoordig keuze hebt uit een groot aantal modellen trappen. De keuze voor een houten trap levert verschillende voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat hout heel bewerkelijk is. Je kunt het hout na verloop van tijd in een andere kleur schilderen, wanneer je uitgekeken bent op de huidige afwerking. Daarbij zijn massief houten trappen eenvoudig te combineren met een bijpassende balustrade en bijvoorbeeld armleuning. Het maakt de trap compleet!

trap

 

Advies over een maatwerk trap van hout 

Partijen die maatwerk trappen van hout aanbieden, helpen je niet alleen bij het ontwerpen hiervan. Ze kunnen je vooraf ook vaak advies geven. Welk model trap komt het beste tot z’n recht binnen jouw interieur? Wat zijn de verschillen tussen bepaalde modellen trappen? Informeer ook eens naar voorbeelden van reeds opgeleverde trappen, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*