Nieuwe keuken kopen

Bouwenklussen

Ik en mijn vrouw zijn net verhuisd naar een groter huis, wel heeft het huis waar wij nu naar toe gegaan zijn ontzettend veel onderhoud nodig. Het probleem hieraan is dat wij in de aanschaf van ons nieuwe huis al een beetje over ons budget heen zijn gegaan en daardoor niet heel veel geld meer hebben om te verbouwen. Terwijl dit eigenlijk wel nodig is om het huis naar onze stijl te maken. Het huis is wel mooi van binnen maar niet helemaal naar onze wensen en behoeften. Maar 1 ding willen we wel zeker aanpakken en dat is de keuken.

De keukens

Wij willen dus ontzettend graag de keuken wel aanpakken. Deze heeft ontzettend veel achterstallig onderhoud en wij zijn zelf ontzettende keuken liefhebbers. Wij eten ook altijd in een keuken aan een wat hogere bar. Hierdoor is het voor ons belangrijk om een mooi kookeiland te hebben met uitloop als bar. Ook houden wij van bijzondere keukens en zijn wij gek op de nieuwe trend die op dit moment gaande is, zwart. Wij zijn voor onze wensen naar keukenwinkel Almelo gegaan. Hier hebben wij een gesprek gehad en toen hebben wij gekeken naar wat mooie prototype keukens. Wij zijn uiteindelijk overgegaan tot aankoop van een mooie zwarte keuken. Deze word bij ons thuis gemonteerd door de keukenboer

De montage

Doordat wij niet super veel budget meer overhadden zijn wij super fanatiek bezig geweest met de sloop van onze oude keuken. Dit koste ons ontzettend veel uren maar scheelde enorm in de kosten. Hierdoor konden wij de snufjes die wij graag in onze keuken wouden betalen en hadden wij de mogelijkheid om mooie barkrukken uit te zoeken. Vervolgens kwam de keukenboer bij ons en monteerde zei onze droom keuken. Met het resultaat zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat en met onze eigen wensen.