Straten afzetten met klappalen

palen

Een klappaal bestellen doet men ook bij Erdi. Deze palen zijn er speciaal voor bedoeld om bepaalde gedeelten van de weg af te zetten. Wanneer u bijvoorbeeld niet wenst dat auto’s op fietspaden rijden, kunt u de klappalen plaatsen, zodat alleen fietsers erlangs kunnen rijden. Ook zijn deze palen inzetbaar op parkeerplaatsen. Deze palen kunnen dan worden ingezet om een parkeerplek af te bakenen voor iedereen die er niet mag parkeren. De palen kunnen makkelijk worden ingeklapt en ook weer worden uitgeklapt wanneer ze nodig zijn.

Verkeersborden

Het bedrijf levert en installeert officiële verkeersborden, scheepvaartborden, straatnaamborden, borden voor werk in uitvoering, veiligheidsborden en figuratieborden. Naast deze standaardborden kan Erdi ook maatwerkborden maken.

RAW-bestekssystematiek

Erdi werkt volgens de RAW-bestekssystematiek. Dit wil zeggen dat er zowel op juridisch, administratief en technisch vlak voorwaarden worden gesteld voordat er mag worden gewerkt aan de infrastructuur. Het bouwen of het verbouwen kan alleen gebeuren wanneer er overeenstemming over is. Deze manier wordt al ruim dertig jaar toegepast in Nederland en geldt voor alle bouwprojecten in Nederland. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn voordat er een project wordt gestart. De afspraken worden ook altijd in contracten vastgelegd. Erdi is ook verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden in gemeenten. Wanneer er bijvoorbeeld schade is aan verkeersborden, dan kunnen gemeenten ervoor kiezen om deze borden te laten vervangen. Deze kunnen ze dan bij Erdi verkrijgen. Ook voor dit soort werkzaamheden zal er altijd volgens het RAW-bestekssysteem worden gewerkt.

Bent u ook benieuwd naar de werkzaamheden en de producten van Erdi? Neem dan zeker een kijkje op hun website of vraag een offerte op