Beste bouwstofzuiger 2021

De beste bouwstofzuigers zijn er in allerlei soorten, maten en prijscategorieën. Bijna elke winkel die gereedschap verkoopt, verkoopt ook bouwstofzuigers. Deze handige tools variëren van eenheden met een grotere capaciteit tot kleinere, draagbare modellen. We scheiden bouwstofzuigers op basis van de slangmaat en het beoogde gebruik. Onze keuze voor de beste bouwstofzuiger voor 2021 was het resultaat van talloze uren praktijktesten en recensies. Vervolgens hebben we onze picks onderverdeeld in categorieën voor verschillende behoeften en toepassingen.

Wat is de beste bouwstofzuiger van 2021?

Bouwstofzuigers hebben meestal een slang met een grotere diameter en komen meestal niet HEPA-gecertificeerd aan (hoewel sommige dat wel doen). Normaal gesproken vindt u automatische filterreiniging niet, en de motor is meestal kleiner, dus er is minder algemeen vermogen. Dat zijn natuurlijk niet alle verschillen, maar het is een goed begin. De beste modellen profiteren van deze verschillen en overtreffen de concurrentie.

Onze beste beoordelingen van winkelzuigers beslaan het hele spectrum van compacte modellen tot grotere bouwstofzuigers die bestemd zijn voor houtbewerkers in de winkel. Dus wat maakt een goede nat-droog bouwstofzuiger? Het hangt af van uw behoeften. Het wordt voor het grootste deel een balans tussen draagbaarheid, luchtstroom (CFM), zuigkracht (waterlift) en capaciteit. Voeg meegeleverde accessoires, opslag en slang- / snoerbeheer toe om de cirkel rond te maken.

Hoe u elk van deze categorieën persoonlijk weegt, verschilt van baan tot baan en van persoon tot persoon. Dus hier is onze lijst met de beste bouwstofzuigers voor 2020, gebaseerd op onze uitgebreide tests en ervaring in de branche met behulp van tientallen van deze tools.

Als je wilt zien hoe enkele van de beste draagbare bouwstofzuigers zijn en hoe we deze hebben getest, bekijk dan onze beste OSHA-compatibele stofafzuiging.

#1 Ridgid HD1600

We zijn om een ​​aantal redenen dol op de Ridgid HD1600. Ten eerste heeft hij voldoende kracht en luchtstroom om vrijwel elke opruimtaak uit te voeren die u maar kunt bedenken – in de winkel of op het werkterrein. De container van 16 gallon bevat ook behoorlijk wat materiaal voordat je hem moet legen. U kunt met deze bouwstofzuiger zonder zak gaan. Gebruik echter een stofzak of voering voor minder rommel en je zult bijna continu gebruik hebben met weinig uitvaltijd. Laad het gewoon op voor de klus.

Ridgid NXT winkelzuiger

We zijn ook dol op de NXT-functie waarbij de bovenkant van de Ridgid HD1600 loskomt, zodat u de motor kunt gebruiken als een 6.5HP 161 CFM-ventilator. Voor een prijs van minder dan 120 euro, bespaart het u meer dan 50 euro van de Red / Black Ridgid-modellen met bijna identieke functies en specificaties. Voeg daar een snoer van 20 voet, HEPA-filtercompatibiliteit en de vergrendelingsslang en accessoires aan toe, en dit is onze best beoordeelde bouwstofzuiger in het algemeen

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*