Bezig met een verbouwing? Gebruik een Boedelbak!

boedelbak gebruiken verbouwing

Een periode van verbouwing, verhuizing of grote opruiming… Iedereen beland wel eens in één van deze periodes gedurende het leven. De meeste mensen moeten gedurende zo’n periode een groot aantal spullen verplaatsen, bijvoorbeeld naar het nieuwe huis of naar het grof vuil. Een aanhangwagen is hiervoor het ideale vervoer, maar niet iedereen beschikt hierover. Een aanhanger huren behoort dan tot de mogelijkheden, maar het is ook mogelijk een aanhanger te kopen en vaak al voor een schappelijke prijs. Bij Boedelbak koop je bijvoorbeeld al een aanhangwagen voor €500,- exclusief btw.

Aanhangwagens van Boedelbak

Al ruim 30 jaar is Boedelbak marktleider op het gebied van aanhangwagen verhuur in Nederland. Een aanhangwagen kopen behoort sinds kort ook tot de mogelijkheden bij Boedelbak. Deze aanhangwagens zijn voorheen gebruikt voor de verhuur. Alle aanhangwagens worden, voordat zij in de verkoop gaan, eerst grondig nagekeken door de technische dienst van Boedelbak. Zo kan er gegarandeerd worden dat de aanhangwagens nog in uitstekende staat verkeren. Het kopen van een aanhangwagen kan een ideale optie zijn voor zzp’ers die regelmatig spullen moeten transporteren, maar geen budget willen uitgeven aan een nieuwe aanhanger. Ook kan het aantrekkelijk zijn om een extra aanhanger te kopen, want op deze manier is het mogelijk om te variëren met de grootte van de aanhanger.

Specificaties van een Boedelbak aanhangwagen

Boedelbak beschikt over vijf verschillende soorten aanhangwagens en alle soorten beschikken over een reservewiel onder de bodemplaat. Op deze overeenkomst na zijn er echter grote verschillen tussen de types. Zo heeft de kleinste aanhangwagen bijvoorbeeld een laadvermogen van maximaal 250 kilo, terwijl de grootste aanhangwagen wel 2000 kilo kan vervoeren. Daarnaast verschillen de aanhangwagens in het type constructie. Zo worden de aanhangers met enkelvoudige of met meervoudige as geleverd. Zo zijn deze compleet af te stemmen op de wensen van de koper.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*