De 5 beste bouwverven merken

Verf is een belangrijk onderdeel van een bouwproject of klus. Het is vaak de laatste fase en kan een project maken of breken. Daarom is het des te belangrijk om het juiste merk verf te kiezen. Maar wat zijn de beste merken en waar zijn deze merken dan te verkrijgen? In deze blog lees je wat de 5 beste bouwverven merken zijn en waar deze te verkrijgen zijn.

1.   Trimetal

Trimetal is een van de koplopers op het gebied van bouwverven. Zij leveren al jarenlang aan de professionele schildersmarkt. Naast het adviseren van professionals van de geschikte verf levert Trimetal bouwverf van hoge kwaliteit. De slogan van Trimetal is dan ook “Jouw vak is ons vak”.  

2.   Caparol

Een ander gevestigd merk in deze branche is Caparol. Naast hoge kwaliteit bouwverven leveren zij ook muurverf, lakverf en vloercoating. Caparol is een ervaren merk op het gebied van kleur en kwaliteit advies voor zowel binnen als buiten. 

3.   Meesterz

Professionele primers en muurverven vind je Meesterz. Zij bieden een compleet assortiment aan hoogwaardige bouwverven met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Net als Caparol is Meesterz gespecialiseerd in zowel binnen als buiten bouwverven.

4.   Keim

Bij Keim draait het naast hoogwaardige kwaliteit ook om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De producten van Keim hebben dan ook als basis mineralen. Het resultaat hiervan is dat deze samenstelling zorgt voor jarenlang kwaliteit.

5.   Inducoat

De naam zegt het al, maar Inducoat heeft de focus op coating. Coating is ook een type bouwverf. De coating van Inducoat zorgt ook voor bestrijding tegen bacteriën en schimmels. Klanten van Inducoat zijn met name ziekenhuizen en verzorgingshuizen.


Maar waar zijn al deze merken te koop? Dat is bij een vrije verfgroothandel. Hier kun je allerlei soorten verf en gereedschap kopen die jij nodig hebt voor je klus. Daarnaast is het mogelijk om advies te vragen aan een van de experts met jarenlange ervaring.