Een houten zwembad: een pracht voor uw tuin

houten zwembad

Een zwembad is veel meer dan een bak water, het is een werkelijk pronkstuk voor uw tuin. Vooral de houten zwembaden zien er prachtig uit. Tropisch hardhout en dennenplanken geven uw tuin meteen een exotische uitstraling. Lekker met een wijntje in de hand op het terras, kijkend naar uw kinderen die spelen in het houten zwembad. Daar kan toch geen uitzicht tegenop! Krijgt u nu ook zin in het aanleggen van een zwembad? De mogelijkheden voor houten zwembaden zijn enorm.

LED verlichting

Een van de mogelijkheden om je tuin om te toveren tot een waar paradijs is het toevoegen van LED verlichting. Zo wordt het extra leuk om in de avond nog even een duik te nemen in het zwemband. Of u nou kiest voor LED verlichting in een warme gele kleur, of in alle kleuren van de regenboog, het zal zeker veel sfeer geven!

Een waterval

Wilt u het plaatje van een exotische tuin compleet maken? Kies dan voor een waterval in uw houten zwembad. Dit geeft uw tuin meteen een bijzondere sfeer. Het principe van een waterval is simpel, maar zorgt voor een imponerende uitstraling. Bovendien is een waterval gewoon heel leuk voor de kinderen.

Jetstream

Ook kunt u ervoor kiezen om een jetstream aan te laten leggen in uw zwembad. Hierdoor ontstaat er een stroming. Deze stroming kan meerdere doeleinden hebben. Ten eerste kan het simpelweg verfraaiing van uw zwembad zijn. Daarnaast brengt een stroming ook veel plezier voor kinderen. Op deze manier kunnen zij lekker zwemmen en spelen. Ten slotte kan een jetstream ook worden gebruikt voor trainingsdoeleinden. U kunt hiermee namelijk stilstaand baantjes zwemmen tegen de stroom in.

Tropische planten

Een simpele maar wel hele mooi optie is het neerzetten van planten. Een aantal tropische planten in prachtige grote potten maken het totaalplaatje helemaal af. Een palmboom of bamboeplant zijn voorbeelden van geschikte planten voor bij het zwembad. Het kost zo weinig moeite, maar geeft zo veel sfeer!

Een inlooptrap of hoektrap

Klimt u niet graag van een ijzeren trapje af om het zwembad in te komen? Dan kunt u ook kiezen voor een inlooptrap of hoektrap. Zo stapt u makkelijk en zonder klimmen het zwembad in. Daarnaast geeft een inlooptrap of hoektrap uw zwembad een luxueuze uitstraling.

De mogelijkheden voor het aanleggen van een prachtig houten zwembad zijn enorm. Of u nou kiest voor een jetstream, waterval of inlooptrap, één ding staat vast: het zal uw tuin een exotische en luxe uitstraling geven!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*