Een nieuw keukenblad verdient perfect onderhoud

Wanneer je na jaren dromen van een nieuwe keuken, ze eindelijk geïnstalleerd ziet staan, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een keukenblad goed onderhouden is noodzakelijk voor de duurzaamheid van de keuken. En zeg nu zelf, een nieuw blinkend keukenblad verdient toch een perfect onderhoud?

Hoe een keukenblad onderhouden?

Het onderhouden van een keukenblad is niet zo moeilijk. Belangrijk vooral is het wegwerken van stof en vuile plekken van het koken. Etensresten kunnen voor hardnekkige vlekken zorgen dus een dagelijks onderhoud is toch wel aangeraden. Stof verwijderen en het keukenblad schoonmaken met een vochtige doek en allesreiniger volstaat. Schuurmiddel is enkel noodzakelijk wanneer je grove of matte oppervlakken hebt. Heb je een gepolijst werkblad in de keuken? Dan is het aangeraden om een zachte doek te gebruiken tijdens het onderhoud.

 

Gebruik de juiste producten

Het keukenblad onderhoud houdt dus niet veel in. Maar dat wil niet zeggen dat het niet met de juiste producten dient te gebeuren. In de winkels vind je allerlei reinigers waardoor het moeilijk kiezen kan worden. Maar dat probleem heb je niet bij Care4floor. Daar vind je de juiste producten voor jouw keukenblad waardoor het er langer als nieuw zal uitzien. Bovendien zorgt het dagelijks onderhoud met de producten hiervan ervoor dat het blad minder gevoelig wordt aan krassen en vlekken. De producten van Care4floor zorgen dus voor urenlang kookplezier in een nette keuken!

Onderhoud van keukenvloer

Niet alleen kan je bij Care4floor producten kopen voor het onderhoud van de keuken zelf. Maar ook een netjes onderhouden vloer hoort bij een nieuwe keuken. Welke vloer je ook hebt, bij Care4floor vind je het product dat je nodig hebt om de vloer te doen blinken. Een keukenvloer hoeft niet dagelijks onderhouden te worden, maar regelmatig stof verwijderen en de vloer met nat schoonmaken is wel nodig. Zo geniet jij jarenlang van een prachtige keuken.