Kadasterdata binnen handbereik

Met speciale dank aan kadastralekaart.com heb je tegenwoordig alle kadasterdata binnen handbereik. Hoewel het steeds om actuele informatie gaat, is kadastralekaart.com niet van het Kadaster. Zij leveren wel de gegevens aan, en die zijn dus altijd kloppend.

Ontdek de kaart van Nederland van bovenaf

Kijk je op de kadaster kaart, dan ontdek je in eerste instantie de kaart van Nederland van bovenaf. Je kunt vervolgens steeds verder inzoomen en je vindt vervolgens eerst de provincie waar je woont, dan de gemeente en met wat zoekwerk vind je zelfs je eigen woning, inclusief de perceelsgrenzen. Zo zie je dus waar de grens met de buurman loopt en of die buurman niet stiekem een beetje land van je heeft ingepikt.

Je kunt de kadasterdata tegen een vergoeding downloaden of je sluit een abonnement af

Zoek je specifieke kadasterdata, dan kun je die tegen een vergoeding downloaden. Ben jij iemand die regelmatig kadasterdata nodig heeft, dan kun je ook een abonnement afsluiten. Je bent dan in elk geval goedkoper uit. Veel mensen downloaden de kadastrale kaart met maatvoering. Kies je ervoor deze data te downloaden, dan kan dat gewoon op A3 papier. Je krijgt altijd de officiële en meest actuele informatie. Je kunt ook kiezen voor de kadastrale kaart bundel. Dan combineer je nuttige informatie over een perceel zoals verschillende kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, woonlasten en hypotheekinformatie.

Kadastrale kaart inclusief luchtfoto’s

Op kadastralekaart.com vind je ook woningtransactierapporten. Je downloadt dan informatie over woningtransacties en dat inclusief de verkoopprijs van de woning Ook krijg je inzicht in het aantal dagen dat de woning te koop heeft gestaan. Kies je voor het kadastrale kaart rapport, dan krijg je informatie over een bepaald perceel en de omliggende percelen en dat met streetview foto’s en een omgevingskaart. Speciaal is ook om een kadastraal rapport te downloaden inclusief luchtfoto’s.

En zo vind je op kadastralekaart.com steeds precies die kadasterdata die je zoekt. Daarbij kun je er vanuit gaan dat je te maken hebt met de officiële en altijd actuele data van het Kadaster hoewel de website dus niet in eigendom is van deze informatie.