Zo kies jij de juiste kandelaar voor jouw interieur! 

books-g432676043_640

Kaarsen, kandelaren, vaasjes, lampen.. Woonaccessoires, we kunnen niet zonder! Ons huis valt en staat met de juiste inrichten. Laten we eerlijk zijn, alleen een bank, tafel, tv-kast en eettafel is natuurlijk ook ontzettend saai. We willen vooral tijdens de donkere dagen een gezellig en knus huis, hoe kun je dat beter realiseren dan met de juiste verlichting of kaarsen? Verlicht, dat hebben we vaak prima voor elkaar, echter zien we te vaak dat kaarsen en vooral bijpassende kaarsenhouders niet veel worden toegepast. Kandelaren met de juiste kaars zorgen voor een stuk extra sfeer in jouw woonkamer en geeft je het gevoel van een echt thuis. Wil jij weten hoe jij de juiste kandelaar kunt kiezen voor jouw huis, dan hebben wij enkele handige tips voor je!

Kandelaar als eyecatcher 

Ben jij opzoek naar een echte eyecatcher? Ga dan voor een gouden kandelaar. Een gouden kandelaar zorgt ervoor dat jij net dat stukje extra toevoegt aan jouw interieur. Zo kun je kiezen voor een grote en kleinere variant gecombineerd op de kast naast je televisie. Ga jij voor een strakke design kandelaar, dan is de combinatie met een gedraaide (swirl) kaars een perfecte combi. Doordat de gedraaide kaars een stuk minder abstract is creëer jij op een speelse manier een toch strakke uitstraling. Ga je voor luxe, kies dan een kandelaar met meerdere houders. Zo kun je gaan voor een kandelaar met 3 of 5 houders, dit samen met een 5-tal dinerkaarsen geeft een enorm sfeervol effect voor bijvoorbeeld de eettafel of op je vensterbank.

Kandelaars combineren 

Kandelaren zijn perfect om te combineren. Vaak zien we dat er wordt gekozen voor exact dezelfde soorten kandelaar, terwijl het ook perfect kan met allerlei andere kleuren of vormen. Zo kun je kiezen voor een combinatie van een gouden met zwarte kandelaar, maar ook een zwarte kandelaar kan prima worden gecombineerd met een Waxinelichthouder. Juist door verschillende woonaccessoires met elkaar te combineren versterk je het effect van de afzonderlijke items. Het is niet voor niets, dat twee altijd sterker zijn dan één. Dat geldt dus ook voor kandelaren. Je kunt er prima eentje gebruiken, maar het combineren zorgt voor een completer en sfeervoller gevoel.