Het voordeel van kunstplanten

Het voordeel van kunstplanten

Het hebben van een tuin is natuurlijk fantastisch, maar dat vergt wel onderhoud. De planten bijsnoeien, water geven in de zomer, de bladeren opruimen en meer. Het hoort er allemaal bij, maar je kan een hoop tijd en moeite besparen dankzij de kunstplanten voor buiten bij Leopoldflora.com. Niet langer zijn kunstplanten kleine extra’s voor binnen, je kunt je gehele tuin er mee inrichten.

Met de kunstplanten, die in veel varianten verkrijgbaar zijn, kun je een niet van echt te onderscheiden tuin met prachtige planten aanleggen. Deze planten gaan vanzelfsprekend een lange tijd mee, gezien kunststof erg robuust is tegen verschillende weeromstandigheden. Ook neemt het onderhoud behoorlijk af, de planten groeien immers niet aan, hebben geen water nodig en ze laten niks vallen. Toch een mooie tuin, zonder alles wat er bij echte planten bij komt kijken.

Brede variatie in kunstplanten

De kunstplanten voor buiten zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een kunsthaag voor buiten via Leopoldflora.com aanschaffen, waarmee je een mooie omkadering van je terrein aanlegt. Geniet je graag van buxusstruiken? Schaf een reeks buxusbollen aan en plant ze in de voortuin, achtertuin of zet ze in een pot op het balkon. Ook is er kunstbamboe verkrijgbaar net zoals een bonsai boom.

Liever iets groters? Kies dan voor een kunstboom en er is zelfs kunstklimop verkrijgbaar. Je begrijpt het wel, de keuze is ontzettend divers en de planten zijn niet van echt te onderscheiden. Hierdoor krijg je een prachtige groene tuin die de illusie geeft dat alles echt is. Ideaal voor als je graag van een mooie tuin wil genieten, maar domweg niet de tijd hebt of moeite wil nemen om het te onderhouden.

voordeel kunsthaag

Tropische sferen, ook dat is mogelijk

Variërend van een kunsthaag voor buiten tot aan kleine en grote bomen is er keuze genoeg om je tuin naar eigen smaak in te richten. Dat beperkt zich vanzelfsprekend niet tot wat je normaliter in Nederland of daaromheen ziet. Ook kun je voor een compleet andere inrichting gaan, erg zomers, tropisch of een unieke mix daarvan.

Een leuke keuze is in het kader van tropische sferen natuurlijk de kunstpalm voor buiten. Die is identiek aan een echte palmboom en omdat je die hier zo goed als niet ziet, zorgt het voor een bijzonder en uniek aangezicht. Bovendien wekt het een lekker zomerse vibe op en je hoeft ook niet rekening te houden met het klimaat, het is immers niet echt.

Hoogwaardige kwaliteit

De kwaliteit van de kunstplanten voor buiten bij Leopoldflora.com is gegarandeerd. Gezien deze planten natuurlijk buiten staan is het van belang dat ze tegen wisselende weersomstandigheden opgewassen zijn. Met een garantie van 8 jaar op de kleur is de zekerheid daar dat de planten niet snel zullen verkleuren. Dat kan bij langdurige blootstelling aan UV-licht natuurlijk een risico vormen, maar dat is hier niet aan de orde.

De gebruikte kunststof is ook van de best mogelijke kwaliteit, waardoor de kunstplanten langdurig meegaan en tegen een stootje kunnen. Hierbij kunnen de planten kaal geleverd worden, maar ook in een pot als dat gewenst is. Alles is van uitstekend materiaal, zodat je langdurig van je kunstplanten geniet. Bovendien kun je de planten vrij verplaatsen – tenzij je ze ingraaft uiteraard – waardoor ze zowel binnen als buiten te plaatsen zijn.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*