Je huis beter beveiligen doe je zo

De afgelopen jaren wordt er in Nederland jaarlijks zo’n 85.000 tot 90.000 keer ingebroken. Hoewel niet elke inbraak lukt, is het wel een schrikbarend aantal. Het is daarom, zeker in deze tijd, belangrijk je huis goed te beveiligen. Er zijn verschillende manieren om je huis goed te beveiligen. Je hebt methodes die inbrekers kunnen afschrikken zoals verlichting of een nepcamera, maar ook methodes zodat inbrekers moeilijker binnen komen zoals goede sloten. In dit artikel legt een slotenmaker werkzaam in Den Haag je uit welke methodes effectief zijn inbrekers af te schrikken alsook je huis beter te beveiligen zodat inbrekers moeilijker binnen komen. Hoe langer het namelijk duurt voordat een inbreker binnen komt, hoe groter de kans is dat deze gesnapt wordt. Hopelijk heb je er wat aan!

Een (nep)camera

Een camera is een degelijk middel om inbrekers te bestrijden. Allereerst schrikt het inbrekers of in te gaan breken, omdat zij vrezen op de camera gezien te worden. Daarnaast kan je later dankzij de camera de beelden terugkijken en mocht de inbraak gelukt zijn kan je achterhalen wie ze zijn als ze geen gezichtsbedekking op hebben. Ook kan je hierdoor precies zien hoe laat er ingebroken is en dit kan erg handig zijn voor de politie. Een echte camera is natuurlijk niet goedkoop, dus zou je ook een nep-camera kunnen nemen puur om de inbrekers af te schrikken. 

SKG-keurmerk sloten plaatsen

Een andere manier is om sloten op je deuren en ramen te plaatsen met een SKG-keurmerk. Zoals eerder aangegeven; hoe langer het duurt voor een inbreker om binnen te komen hoe groter de kans wordt dat deze gepakt wordt. Door sloten te installeren met SKG-keurmerk weet je zeker dat inbrekers niet zomaar binnen komen en meer tijd nodig hebben. Hierdoor wordt de kans dat die gesnapt wordt dus ook groter. Mocht je een SKG-keurmerk slot willen laten installeren kan nood-slotenmaker je hierbij verder helpen.