Maak je huis nog veiliger met meer grip op de trap

Een huis is de plek waar je graag bent en waar je je thuis voelt. De inrichting en de sfeer zijn hierbij belangrijke onderdelen die je het vertrouwde gevoel geven van thuiskomen. Ook de veiligheid in huis is erg belangrijk en dan hebben we het niet alleen over zaken als inbraakpreventie en brandveiligheid, maar bijvoorbeeld een veilige trap in huis. Bij de inrichting ligt de nadruk vaak op hoe zaken eruitzien en niet op de veiligheid. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een strak gelakte trap die er schitterend uitziet, maar deze kan ook spiegelglad zijn en lelijke valpartijen opleveren. Om ervoor te zorgen dat de trap altijd voldoende grip biedt en je nooit zal uitglijden kun je kiezen voor een antislip tap die makkelijk op de trap bevestigd kan worden en de nodige veiligheid biedt, zodat iedereen in huis met gemak de trap op en af kan.

Tip: https://www.antisliprubbertape.com/

 

Antislip tape is eenvoudig te bevestigen en goedkoop in aanschaf

Het voordeel aan het gebruik van antislip tape, is dat deze tape zeer eenvoudig zelf te bevestigen is en deze in principe op elke trap gebruikt kan worden zolang de ondergrond geschikt is. De Anti slip strip is voorzien van een zelfklevende, zeer sterke lijm die op verschillende ondergronden, zoals hout, maar ook staal en metaal is vast te maken. Deze strip is niet zoals bij sommige trappen ingevreesd in de trees en kan dan ook op elk moment geplaatst worden. Wanneer je een trap gaat renoveren of gaat voorzien van een nieuwe kleur dan is de strip te verwijderen en kun je de trap makkelijk schuren en behandelen om vervolgens een nieuwe strip te plaatsen. De anti slip strips zijn slechts eenmalig te gebruiken, maar zijn ook relatief goedkoop in aanschaf en daardoor zeer aantrekkelijk.

Uitgelicht: https://www.antisliprubbertape.com/blog/steile-trap-veilig-maken

Houdt de trap veilig voor kinderen

Het hoofddoel van de anti slip strip, is natuurlijk het bieden van extra veiligheid. Vooral wanneer je met sokken van de trap afgaat kunnen de trees nogal eens glad zijn. Wanneer je kinderen hebt dan wordt de trap nog weleens als speelgoed gebruikt en wordt het van de trap af racen een echte sport. Met anti slip tape kun je ook makkelijk met sokken veilig van de trap af en wordt het racen voor de kinderen een stuk minder makkelijk. Een bijkomend voordeel van de strip, is naast de veiligheid, dat deze ook de trap zelf beschermt en het lakwerk langer goed blijft, omdat de strips de impact opvangen. Je zal dan ook minder snel de trap opnieuw weer hoeven te behandelen wanneer je gebruik maakt van deze strips. De tape is gemaakt van stevig rubber en kan op maakt worden geknipt per tree. Je kan zelf kiezen wat je het mooiste vindt, alleen in het midden van de tree of over de hele breedte.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*