Maak van je kantine een multifunctionele ruimte

multifunctionele ruimte kantine

Inrichten kantoormeubelen

In veel bedrijven wordt geluncht achter het bureau, terwijl het juist erg goed is om tijdens de pauze even te verwisselen naar een andere omgeving. Zo laat je je werkzaamheden even los en kun je na de pauze er weer tegen aan. Daarom is het belangrijk om te werken in een prettige omgeving. Deze omgeving wordt beïnvloed door de inrichting. Een nieuwe inrichting hoeft niet altijd duur te zijn, je kunt er voor kiezen om nieuwe of gebruikte kantoormeubelen te kopen.

Bekijk alle mogelijkheden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor het inrichten van je ruimtes. Lange, rechte tafels met rijen stoelen zijn nog steeds ideaal, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Probeer verder te denken dan alleen de reguliere inrichtingen. Het belangrijkste is de sfeer binnen je werkomgeving. Zorg en dan ook voor dat dit aansluit bij de organisatiecultuur. Zo spreekt het je medewerkers ook aan. De basis van de inrichting begint natuurlijk bij de keuze van de vormen, kleur en materialen. Zo geven ronde tafels vooral ruimte en een informeel karakter, of hout en gestoffeerd meubilair zorgt voor een warme en huiselijke uitstraling.

Multifunctionele ruimtes

Denk creatief voordat je je ruimtes gaat inrichten. Het is zonde als bijvoorbeeld een kantine alleen wordt gebruikt tijdens pauzes. Als je bij het inrichten hier rekening mee houdt, kan de ruimte de rest van de dag ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Zo kan een informeel overleg ook gemakkelijk in de kantine gehouden worden, aan een grote ronde of ovalen tafel. Wees dus creatief en denk goed na hoe je je ruimtes wil inrichten. Voor vragen of meer informatie neem contact op met dé expert in kantoormeubelen: KSB Kantoormeubelen. Je bent van harte welkom in de showroom in Oosterhout en Vlijmen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*