Met verf een betonlook creëren is super makkelijk!

Verven

Voor iedereen die op zoek is naar een goedkope maar stijlvolle manier om de badkamer af te maken is er nu speciale verf met betonlook effect. Deze verf is wat dikker dan normale verf en heeft een iets andere samenstelling, waardoor het er eenmaal opgedroogd uitziet als echt beton, inclusief de grovere structuur ervan. Verf met betonlook kun je bestellen in de Beton Cire webshop. Dit speciale beton cire voor de badkamer is waterbestendig, en dus heel gemakkelijk schoon te maken. Na het douchen droogt het vanzelf op, en doordat je het volledig naadloos aanbrengt ziet het er ook nog eens super strak uit. Dit is de voornaamste reden dat dit soort ‘verf’ zo populair is. Het oogt namelijk super strak en je kunt er dus verder qua styling echt alle kanten mee op. Aangezien het verkrijgbaar is in diverse, neutrale kleuren kun je ook nog eens kiezen welke basis je je badkamer wilt geven. Een lichte crèmekleur of toch liever grijs? En wil je dan een hele koude grijstint of liever een met meer warmte erin?

Verf met betonlook effect aanbrengen

Het fijne aan deze verf met betonlook effect is dat iedereen het zelf kan aanbrengen. Je hebt er dus absoluut geen specialist voor nodig, want dit fix je gewoon zelf. Net als bij krijtverf van chalkpaint.store kun je de verf als je dat wilt direct vanuit de pot op de muur smeren met een roller. Een kind kan de was doen! Het is wel het mooiste als je meerdere lagen aanbrengt, dus je hebt er wel even geduld voor nodig.

Geld besparen met betonlook verf

De echter klusser probeert natuurlijk zoveel mogelijk geld te besparen door de meeste dingen in huis zelf aan te pakken. Als je niemand hoeft in de huren scheelt dat al gauw een heleboel geld. Maar bij verf met betonlook effect scheelt het je ook nog eens veel in de aanschaf van materialen. Als je namelijk die hele badkamer had moeten betegelen met een luxe tegeltje, dan was je flink wat geld kwijt geweest, zeker als je die tegels niet zelf kunt zetten. Beton cire voor de badkamer is dus de perfecte keus voor als je een hele strakke, neutrale look wilt creëren en daar niet teveel geld aan kwijt wilt zijn. Betonlook verf is heel gemakkelijk zelf aan te brengen en bovendien een heel duurzaam materiaal. Het blijft namelijk ontzettend lang mooi, dus het is de investering meer dan waard. En door er de speciale, bijpassende coating overheen aan te brengen krijgt zelfs kalkaanslag geen kans. Het is dus ook nog eens super makkelijk schoon te maken, en dat in tegenstelling tot een muurtje met tegels. Dus wat wil je nog meer?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*