Tijdloze kunst

Bronzen beeld

Kunst komt voor in allerlei vormen, soorten en maten. De ene vindt een foto van zijn tuin al kunst en de ander zoekt het liever in een ingewikkeld schilderij. Kunst is daarom ook enorm subjectief. Het wordt gemaakt door mensen die er een bepaald gevoel bij hebben, maar dat kan voor de ander weer compleet anders geïnterpreteerd worden. Kunst blijkt daarom tijdloos te zijn. Want er is nooit echt een soort kunst in de mode, juist omdat het om persoonlijke smaak gaat. Kunst is voor iedereen en kan daarom een mooi geschenk zijn aan jezelf of een ander. Kunst van Artihove.nl is zo’n voorbeeld van kunst voor en door iedereen. Je kan hier niet alleen al kant en klare kunstwerken uitzoeken, het is ook mogelijk je eigen kunstwerk te ontwerpen.

Gelegenheidskunst

Kunst is niet alleen voor iedereen, het kan ook voor elke gelegenheid. Denk aan bijvoorbeeld het afscheid van een collega die met pensioen gaat. Op de site van Artihove kom je veel verschillende kunstwerken tegen. Wellicht houdt degene die met pensioen gaat meer van eenvoudig, dan kan het bloemenbeeldje een mooi geschenk zijn. Maar het kan ook zijn dat je de vruchtbare samenwerking van al die jaren wil weergeven, dan is een beeldje met mensen de hand in hand staan misschien wat. Zit er qua kant en klare beeldjes niks bij, dan kan je ook een eigen ontwerp indienen. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke noot toe te voegen, door middel van een kaart of ingegraveerde tekst. Naast het afscheid van een gepensioneerde kan je kunst ook kopen voor gelegenheden als huwelijken, begrafenissen of jubilea. Er is altijd wel een passend kunstwerk te vinden of maken.

Het bronzen tijdperk

Tegenwoordig zijn bronzen beelden erg in. Het komt door de warme en tijdloze uitstraling. Eigenlijk past zo’n bronzen beeldje in elk interieur en exterieur. De bronzen beelden bij Artihove.nl zijn ook erg populair. Het zijn vaak bekende ontwerpen, die goed in de markt liggen. Het is in tegenstelling tot andere kunst een zeer gewilde soort. Zo’n beeld staat vaak het mooist in de tuin, bijvoorbeeld bij een grote vijver. Je kan ervoor kiezen om hem met of zonder sokkel te laten leveren. Als je een bronzen beeld kiest, is het wel aan de prijzige kant. Daar staat wel tegenover dat je hoogwaardige kwaliteit in huis haalt.

Sculpturen spotten

Heb jij weleens een sculpture van Artihove.nl gespot? Je denk dat het lijkt op een normaal beeld, zoals het bronzen beeldje. Maar eigenlijk is het de vorm die zich onderscheid van een normaal beeldje. Sculpturen staan vaak op een bepaalde standaard en zijn wat hoekiger van vorm. Sculpturen kunnen ook in vele materialen worden gegoten. In tegenstelling tot beeldjes die vaak op dezelfde manier worden ontwikkeld. Hierdoor kan je met sculpturen meerdere kanten op kan. Ook zijn sculpturen vaak minder duur dan beelden. Rekening houdend met het materiaal en de grote van het sculptuur. Als je er meer over wilt weten, dan is het raadzaam om een specialist te benaderen. Je kan altijd even bellen of een afspraak maken met Artihove.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*