Nieuwe look voor je woonkamer creëren

behanger

Je wilt je graag op je gemak voelen in je woonkamer, maar je wil ook graag dat het er gezellig en stijlvol uitziet. Trends veranderen in de loop der jaren en soms ben je gewoon toe aan iets ‘nieuws’. Met een paar veranderingen zorg je er al voor dat je woonkamer een heel ander gezicht krijgt. Nieuwsgierig? In deze blog lees krijg je tips en deel ik mijn eigen ervaringen!

Nieuw behang in je woonkamer

Ben je uitgekeken op je woonkamer en wil je snel voor verandering zorgen? Door te kiezen voor een ander kleur behang of behang met een printje zorg je voor een totale andere look. Er zijn veel verschillende soorten behang beschikbaar. Wanneer je zelf niet handig bent of bang bent dat het resultaat niet straks zal worden, kan het verstandig zijn om dit te laten doen. Ik heb er destijds voor gekozen één muur te voorzien van behang met bloemen. Ik heb dit laten doen door een Behanger in Enschede, het resultaat is prachtig geworden. Het heeft er in mijn woonkamer voor gezorgd dat er wat meer gezelligheid en kleur in woonkamer kwam. 

Nieuw kleed in je woonkamer

Wanneer je een groot huis hebt, is het interessant om het vloeroppervlakte te onderbreken met een design vloerkleed. Een vloerkleed is lekker warm aan je voeten, maar geeft ook een bepaalde stijl aan je woonkamer. Wil je je huiskamer opfleuren kun je kiezen voor een vloerkleed met vrolijke kleuren en patronen. Wil je wat meer rust creëren zou je voor een neutraal vloerkleed kunnen kiezen. 

Design deuren

Een deur als kunstwerk in je huis? Stalen designdeuren zijn hip en happening en je ziet ze op steeds meer plekken verschijnen. Bij exclusieve modezaken of prachtige kantoorpanden maar ook steeds vaker in nieuwbouwwoningen. Ik heb destijds een stalen deur op maat laten maken voor onze woonkamer. Aangezien onze keuken en woonkamer afgezonderd waren van elkaar heeft dit ervoor gezorgd dat de woonkamer een stuk ruimtelijker is geworden. Tevens zorgt het voor meer licht in ons huis en kan ik tijdens het koken lekker de tuin in kijken.