Spijlenhekwerk: is jouw bedrijf al beveiligd?

Hekwerk

Spijlenhekwerk: is jouw bedrijf al beveiligd?

Als je een eigen bedrijf hebt is veiligheid erg belangrijk. Niet alleen online maar de veiligheid van het pand is misschien nog wel belangrijker. Daarom leggen we in deze blog uit wat voor soorten beveiliging en wat voor soort hekken er allemaal zijn. 

Bedrijfspanden 

Veel wat grotere bedrijven hebben een bedrijfspand waar bijvoorbeeld spullen liggen opgeslagen of waar werknemers werken. Kleinere bedrijfspanden hebben ook beveiliging nodig want er kan overal worden ingebroken. Beginnende ondernemers werken in het begin vaak uit huis, maar zodra hun bedrijf groeit kijken ze al snel naar een bedrijfspand. Vaak zijn die verhuurbaar omdat sommige bedrijven snel groeien en dan weer een grotere ruimte nodig hebben. 

 

Verschillende soorten beveiliging 

Er zijn verschillende soorten beveiliging. 

  • Alarmsysteem, ook met alarmsystemen zijn er verschillende opties. De eerste optie is  een alarm aan de binnenkant van het pand. Er worden dan sensoren geplaatst, en als er iemand binnenkomt zonder het alarm uit te zetten gaat hij af. Ook is er een alarmsysteem met camera’s, dan worden er buiten camera’s opgehangen die alles in de gaten houden wat er gebeurt. 
  • Beveiliger, vaak worden beveiligers ingezet als het gaat om een groot pand. Of als er meerdere bedrijven in 1 pand zitten. 
  • Hekken, zijn ook goede opties. Het is zichtbaar en fysiek waardoor het de inbrekers zal afschrikken. Mochten er toch nog inbrekers gaan inbreken wordt het ze in ieder geval erg moeilijk gemaakt.

Hekwerk

Er zijn verschillende soorten hekwerken, die gaan we hieronder uitleggen.

  • Spijlenhekwerk, spijlenhekwerk is een hek met spijlen. Het is erg praktisch want het zijn hoge hekken waardoor inbrekers er lastig overheen kunnen klimmen, de spijlen zijn zo geplaatst dat er ook niemand tussen door kan. Vaak zit er een normale deur en een schuifdeur in. 
  • Gaashekwerk, is een hek met gaas. Dit hek is vaak te vinden op sportvelden of in tuinen met dieren. Het is namelijk ook te gebruiken als bijvoorbeeld kippenhok of konijnenhok.
  • Staafmat werk, is een hekwerk met wat de naam al zegt, allemaal staafjes. Ook dit hekwerk is vaak te zien rondom sportvelden. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten maten. Ook bij dit hek is het lastig om eroverheen te klimmen. 

 

Conclusie

Er zijn veel verschillende soorten beveiliging. Het is belangrijk om goed te kijken naar welke beveiligingsmaterialen er voor jou kunnen werken. Maar het is in elk geval handig om sowieso iets van beveiliging te gebruiken. Zoek een goed beveiligingssysteem uit voor je bedrijf, dan wensen wij je veel veiligheid toe! 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*