Welke loungeset past bij jou?

welke loungeset

Het kiezen van een loungeset kan best een lastige keuze zijn, ze zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Zo kun je genieten van een heerlijke loungeset of een mooie lounge dining set. Ook kun je kiezen voor een fijne tuinset. Daarnaast is het ook goed om na te denken over welk materiaal je wilt, de kleur en het aantal zitplekken. Dit zijn allemaal factoren die meespelen om een weloverwogen keuze te maken. Ben jij benieuwd welke bij jou past? Wij helpen je graag op weg. 

Welke loungeset past in je tuin?

Het is belangrijk dat je weet waar je de loungeset wilt plaatsen en dat je de maten opmeet. Denk daarbij niet alleen aan het grondoppervlak, maar ook aan de hoogte. Waar je nog meer over na kunt denken is of je er omheen wilt lopen of dat hij in een hoek wordt geplaatst. Heb je bijvoorbeeld een kleine tuin of balkon, dan is het aan te raden om een set te kiezen met een twee- of driezits oppervlak. Zo kun je toch genieten zonder dat het te veel ruimte inneemt. Plaats een paar leuke kussens en je plekje is af!

Praktisch en comfortabel gemak

Je wilt van je tuin natuurlijk zoveel mogelijk gebruik maken. Een perfecte loungeset past daar goed bij. Wanneer je heerlijk in de tuin wilt liggen en genieten van de zon, is een lage loungeset een goede keuze. Maar wanneer je ook comfortabel wilt kunnen eten, is een hoge lounge dining set weer geschikt. Zo kun je genieten van een ontspannen dagje en in de avond gebruik je de tafel voor een fantastisch diner. Dit is de beste match voor zowel praktisch gemak als heerlijk lounge comfort. Het is echter wel belangrijk dat je let op afmetingen, de kleur en het materiaal. 

Welk materiaal kies je?

Elk soort materiaal heeft zijn eigen charme. Een loungeset van wicker staat voor een kunststof vlechtwerkdraad. Met dit materiaal creëer je een landelijke en rustige sfeer. Textifiber is sterker en het voordeel hiervan is dat het ook gebruikt kan worden zonder kussens. Daarnaast verweert het niet, wat zorgt voor een fijne uitstraling van je loungeset. Wil je iets meer karakter, kies dan voor teakhout. De tafel is nooit helemaal egaal, wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Wil je liever voor duurzaam gaan, kies dan voor VironWood. Dit materiaal krimpt en verkleurt niet en het is UV bestendig. 

Voor komende zomer een geschikte loungeset kopen? Op Loungeset.nl heb je ruime keuze uit veel loungesets van absolute topkwaliteit.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*