Zo kies je de beste dorpel voor je badkamer

badkamer

Een dorpel in je badkamer is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar kan wel enorm belangrijk zijn. Een deurdorpel zit namelijk wel in het zicht, dus wil je zeker zijn dat het wel aansluit op de rest van je badkamer. Dorpels zijn er in allerlei maten en kleuren. de meeste uitvoeringen zijn een hardstenen dorpel, maar welke soort hardsteen is het beste voor jou?

Natuursteen versus composiet: welke te kiezen?

Composiet is in een korte tijd enorm populair geworden. Vroeger werd composiet gezien als de budgettaire keuze en kon je ook alleen kiezen voor een zwarte of witte dorpel. Tegenwoordig is dat niet meer zo: composiet staat tegenwoordig bekend als een product van enorm hoogwaardige kwaliteit. Composiet heeft ook veel mogelijkheden wat betreft personalisatie, bijvoorbeeld met kleuren en accenten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor wit, beige, crèmekleurig of een grijstint. De prijs-kwaliteit verhouding is met al deze voordelen enorm goed. Dat maakt dorpels van composiet daarmee ook erg populair.

Natuursteen is daarentegen een veel natuurlijker materiaal. Deze dorpels worden niet geproduceerd, maar worden rechtstreeks uit echte stenen vervaardigd. Dit zorgt voor iets minder personalisatiemogelijkheden: zo kun je vaak alleen kiezen voor een grijsblauwe of antraciete dorpel. Je krijgt daar wel een enorm stijlvolle en robuuste dorpel voor terug, die het gevoel van je badkamer perfect kan versterken.

Een keuze maken en bestellen

Welke van de twee materialen je ook kiest, het zal vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur zijn. Beide materialen lijken op elkaar, waardoor de inrichting van de badkamer en je smaak waarschijnlijk de doorslag zullen gaan geven.

Stofdorpels voor je badkamer zijn bij veel verschillende aanbieders te koop, dus wil je wel bij de beste partner kopen. Een voorbeeld van zo’n partner is Dorpel-Shop.nl. Bij deze webwinkel vind je een breed assortiment met allerlei soorten dorpels, waaronder ook dorpels voor je badkamer. Met een lage prijs en uitstekende service ben je hier verzekerd van een mooi product.